به نام خدا

اندیشمندان سواد را شالوده‌ی آگاهی‌ها و تفکر انسان می‌دانند. از ابتدا تا امروز، یونسکو چهار تعریف برای واژه سواد ارائه کرده است. مفهوم سواد یک تعریف ثابت و ساکن نیست و منطبق با جریانات جامعه جهانی تغییر می‌کند. بی شک سواد تربیتی معلم هم از این قاعده مستثنی نیست. آشنایی با سواد تربیتی که به روز شده و مبتنی بر پژوهش، شواهد میدانی و تجربیات حرفه‌ای باشد به معلمان کمک می‌کند تا همه جنبه‌های تخصصی و حرفه‌ای خود را رشد و توسعه دهند و برای مواجهه با چالش‌های پیش رو توانمند‌تر شوند. لذا پژوهش و استفاده از تجربیات حرفه‌ای معلمان در این زمینه، جهت بهبود فرآیند یاددهی-یادگیری اثربخش امری ضروری است. در همین راستا خداوند بزرگ را شکرگزاریم که این توفیق و افتخار را نصیب دانشگاه فرهنگیان لرستان نموده است که با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور میزبان و برگزارکننده اولین همایش ملی سواد تربیتی معلم باشد. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران، معلمان و دانشجویان علاقمند به تربیت معلم و محققین سایر علوم مرتبط دعوت می نماییم تا در این رویداد ارزنده علمی-پژوهشی شرکت نموده و با تبادل یافته‌های جدید علمی ارزشمند و تجربیات مفید و موثر خود، همراه و یاورمان باشند. امید است این همایش بستری مناسب برای بحث و تبادل نظر در خصوص آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در حوزه سواد تربیتی معلم و علوم مرتبط با آن باشد.

برای همگان آرزوی سلامتی و موفقیت‌های روزافزون داریم.

با تشکر و احترام

دکتر فرانک فرشادی‌فر